If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колега за моята от подписа, дизелче, а за макс км аз съм вдигал 210 на равен път от търново за русе,гонихме се с една ибиза тди,повече не се и пробвах,но имаше капацитет под капака за още
А сега ми обясни как така вдигна 210 км/ч, че и даже имало още капацитет, че просто ми стана много интересно...
качваш се на магистралата, и натискаш яко педала колега, как, на км ми пише 240км, още има хляб в нея, ако искаш ела към русе да ти демонстрирам, не виждам нищо чудно, ти с твоята треа да вдигаш яко повече, имам авер с 2.4жтд и пича си набра 220 и спря да натиска поради уплаха на девойката до него, хаха след 4-та предавка вкарваш пета и набираш колега.не виждам какво толкова има в тая скорост(210 по километраж, сиго действително е с 10 надоло)
п.с. капацитет имаше щото спрях да натискам педала,качваше бавно, но не посмях, друсаше си яко, с спортно окачване съм, кажи кога да те повозя,ако имаш път към русе обади се
качваш се на магистралата, и натискаш яко педала колега, как, на км ми пише 240км, още има хляб в нея, ако искаш ела към русе да ти демонстрирам, не виждам нищо чудно, ти с твоята треа да вдигаш яко повече, имам авер с 2.4жтд и пича си набра 220 и спря да натиска поради уплаха на девойката до него, хаха след 4-та предавка вкарваш пета и набираш колега.не виждам какво толкова има в тая скорост(210 по километраж, сиго действително е с 10 надоло)
п.с. капацитет имаше щото спрях да натискам педала,качваше бавно, но не посмях, друсаше си яко, с спортно окачване съм, кажи кога да те повозя,ако имаш път към русе обади се
Е добре щом казваш...аз карам 2.4 JTD и знам колко вдига и просто някяк си ме шашна с това, което си написал...Ето ти един линк с оригиналните парамитри на твоя двигател и виж там какво прави колата в действителност:
колега знам кво пише като макс.скорост от пройводителя, но на киломртражът пише 240,едва ли в за красота, с твоя поне 230 по километраж тре да вдигнеш. без чип. ако ли не превери си дебитомерът колега, а ако имаш път към русе обади се да те повозя, нз кво толкова странно има
Това което дава производителя на автомобила като максимална скорост мисля, че е тази с която може да се кара автомобила продължително време. Всички коли вдигат повече от това което им е по заводски данни.
Пример - на ладите по спомен беше около 140-150 км/ч. Но те вдигат повече.
Другата кола от подписа ми производителя й дава 170 км/ч. Познайте дали не подминава 200 км/ч./ т.е. подминаваше/.
И е вярно, че техническото състояние е решаващо за км./ч. max.
Fiat Stilo 1.9 16V JTD, 2004, комби
Citroen BX-19GT, 85
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 01, Distintive - ex
Вие засичали ли сте си колите с ГПС каква ви е скоростта, за да сравните с километража...Миналата седмица сравнявахме чисто нова кола от магазина със заводските гуми и джанти като размер даде 8-10 км/ч отклонение (примерно 160 по километраж 150 по ГПС) !
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Ами виждал съм километража на 240. Ма не знам май тогава беше пуснат Гармина. С 205/55/16 съм аз.
Ок,ако ти е бил пуснат ГПС-а е регистрирал макс скорост, което означава, че има разминаване в показанията на километража. Интересно ми е защо дава отклонение ? Между моя и твоя размер на гумите има 2мм разлика която не е от значение, а при мен с 210 си отчита точно ?
да споделя,аз също правих замервания и зимата докато бях с 195/60/15 ми даваше разлика след 100 км/ч с 10 км/ч сега с 225/45/17 ми отчита еднакво скоростомера и GPS или най много 2-3 км/ч разлика
да споделя,аз също правих замервания и зимата докато бях с 195/60/15 ми даваше разлика след 100 км/ч с 10 км/ч сега с 225/45/17 ми отчита еднакво скоростомера и GPS или най много 2-3 км/ч разлика
При 225/45/17 никаква разлика не ми дава и на мен спрямо ГПС Само да не се почва тема "тии с тия гуми ти лъже скоростомера..." че пак ще опропастим темата
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment